National networking Face-to-face event Committed to building resilience

Location

St. Matthew's C.E. Primary
Research and Support School
Duddeston Manor Road
Nechells
Birmingham
B7 4JR

November 23rd 2023 10.00 am - 4.00 pm





PROGRAMME FOR THE DAY

Time			
-	Item		Led by
10.00 - 10.20	Registration, coffee and networking		LLU Team
10.20 – 10.35	Opening Welcome and Introduction by Simon		LLU Team
	LLU updates about Shadowing and mentoring by Bola-Alysia		
	LLU updates Networking and training and Over		
	Day by Elizabeth		
10.35 - 11.20	Keynote speaker.		Diana Osagie
(45 mins)	Theme: Committed to building resilience – Cou	rageous Leadership.	
	Transitioning 11:20 – 11:	25 (5 mins)	•
Mini Workshops	CPD Workshop – Building Resilience and Q&A.		
11:25-12.05	Presenter: Diana Osagie	Presenter: Patrick Cozier	
(40 mins)	Location: Conference Room	Location: Family Room	
	Group A	Group B	
	Transitioning 12:05 – 12	, ,	
Mini Workshops	CPD Workshop - Calm Leadership Q&A.	CPD Workshop – Building	Resilience.
Transitioning	Presenter: Patrick Cozier	Presenter: Diana Osagie	
12:10 – 12:50	Location: Family Room	Location: Conference Room	
(40 mins)	Group A	Group B	
	Transitioning 12:50 – 12:	55 (5 mins)	
	Lunch 12.55-1.30	(35 mins)	
1.30 – 2.15		(35 mins)	
	Lunch 12.55-1.30 Keynote speaker 2: Patrick Cozier	(35 mins)	
		<u> </u>	
	Keynote speaker 2: Patrick Cozier	M Leadership.	
(45 mins)	Keynote speaker 2: Patrick Cozier Theme: Committed to building resilience – CAL Transitioning 2:15 pm – 2:2	M Leadership. 0 pm (5 mins)	application
(45 mins) Mini Workshops	Keynote speaker 2: Patrick Cozier Theme: Committed to building resilience – CAL Transitioning 2:15 pm – 2:2 CPD Workshop interview skills	M Leadership. 0 pm (5 mins) CPD Workshop writing an	application
(45 mins) Mini Workshops 2.20- 3.00	Keynote speaker 2: Patrick Cozier Theme: Committed to building resilience – CAL Transitioning 2:15 pm – 2:2 CPD Workshop interview skills Preparing for the interview: tasks that might	M Leadership. 0 pm (5 mins) CPD Workshop writing an Applying for Headship	application
(45 mins) Mini Workshops 2.20- 3.00	Keynote speaker 2: Patrick Cozier Theme: Committed to building resilience – CAL Transitioning 2:15 pm – 2:2 CPD Workshop interview skills	M Leadership. 0 pm (5 mins) CPD Workshop writing an	application
(45 mins) Mini Workshops 2.20- 3.00	Keynote speaker 2: Patrick Cozier Theme: Committed to building resilience – CAL Transitioning 2:15 pm – 2:2 CPD Workshop interview skills Preparing for the interview: tasks that might come up	M Leadership. 0 pm (5 mins) CPD Workshop writing an Applying for Headship Location: Family Room Presenter: Marva Rollins	application
(45 mins) Mini Workshops 2.20- 3.00	Keynote speaker 2: Patrick Cozier Theme: Committed to building resilience – CAL Transitioning 2:15 pm – 2:2 CPD Workshop interview skills Preparing for the interview: tasks that might come up Location: Conference Room Presenter: Aleishia Lewis	M Leadership. 0 pm (5 mins) CPD Workshop writing an Applying for Headship Location: Family Room	application
(45 mins) Mini Workshops 2.20- 3.00	Keynote speaker 2: Patrick Cozier Theme: Committed to building resilience – CAL Transitioning 2:15 pm – 2:2 CPD Workshop interview skills Preparing for the interview: tasks that might come up Location: Conference Room	M Leadership. 0 pm (5 mins) CPD Workshop writing an Applying for Headship Location: Family Room Presenter: Marva Rollins Group B	application
Mini Workshops 2.20- 3.00 (40 mins)	Keynote speaker 2: Patrick Cozier Theme: Committed to building resilience – CAL Transitioning 2:15 pm – 2:2 CPD Workshop interview skills Preparing for the interview: tasks that might come up Location: Conference Room Presenter: Aleishia Lewis Group A	M Leadership. 0 pm (5 mins) CPD Workshop writing an Applying for Headship Location: Family Room Presenter: Marva Rollins Group B	
Mini Workshops 2.20- 3.00 (40 mins) Mini Workshops	Keynote speaker 2: Patrick Cozier Theme: Committed to building resilience – CAL Transitioning 2:15 pm – 2:2 CPD Workshop interview skills Preparing for the interview: tasks that might come up Location: Conference Room Presenter: Aleishia Lewis Group A Transitioning 3:00 pm – 3:0	M Leadership. 0 pm (5 mins) CPD Workshop writing an Applying for Headship Location: Family Room Presenter: Marva Rollins Group B	skills
Mini Workshops 2.20- 3.00 (40 mins) Mini Workshops 3.05-	Keynote speaker 2: Patrick Cozier Theme: Committed to building resilience – CAL Transitioning 2:15 pm – 2:2 CPD Workshop interview skills Preparing for the interview: tasks that might come up Location: Conference Room Presenter: Aleishia Lewis Group A Transitioning 3:00 pm – 3:0 CPD Workshop writing an application	M Leadership. 0 pm (5 mins) CPD Workshop writing an Applying for Headship Location: Family Room Presenter: Marva Rollins Group B 5 pm (5 mins) CPD Workshop interview	skills
Mini Workshops 2.20- 3.00 (40 mins) Mini Workshops 3.05- 3.45	Keynote speaker 2: Patrick Cozier Theme: Committed to building resilience – CAL Transitioning 2:15 pm – 2:2 CPD Workshop interview skills Preparing for the interview: tasks that might come up Location: Conference Room Presenter: Aleishia Lewis Group A Transitioning 3:00 pm – 3:0 CPD Workshop writing an application Applying for Headship	M Leadership. 0 pm (5 mins) CPD Workshop writing an Applying for Headship Location: Family Room Presenter: Marva Rollins Group B 5 pm (5 mins) CPD Workshop interview Preparing for the intervie	skills w: tasks that might come
Mini Workshops 2.20- 3.00 (40 mins) Mini Workshops 3.05- 3.45	Keynote speaker 2: Patrick Cozier Theme: Committed to building resilience – CAL Transitioning 2:15 pm – 2:2 CPD Workshop interview skills Preparing for the interview: tasks that might come up Location: Conference Room Presenter: Aleishia Lewis Group A Transitioning 3:00 pm – 3:0 CPD Workshop writing an application Applying for Headship Location: Family Room	M Leadership. 0 pm (5 mins) CPD Workshop writing an Applying for Headship Location: Family Room Presenter: Marva Rollins Group B 5 pm (5 mins) CPD Workshop interview Preparing for the intervieup	skills w: tasks that might come
Mini Workshops 2.20- 3.00 (40 mins) Mini Workshops 3.05- 3.45	Keynote speaker 2: Patrick Cozier Theme: Committed to building resilience – CAL Transitioning 2:15 pm – 2:2 CPD Workshop interview skills Preparing for the interview: tasks that might come up Location: Conference Room Presenter: Aleishia Lewis Group A Transitioning 3:00 pm – 3:0 CPD Workshop writing an application Applying for Headship Location: Family Room Presenter: Marva Rollins	M Leadership. O pm (5 mins) CPD Workshop writing an Applying for Headship Location: Family Room Presenter: Marva Rollins Group B 5 pm (5 mins) CPD Workshop interview Preparing for the intervieup Location: Conference Roc	skills w: tasks that might come
Mini Workshops 2.20- 3.00 (40 mins) Mini Workshops 3.05- 3.45	Keynote speaker 2: Patrick Cozier Theme: Committed to building resilience – CAL Transitioning 2:15 pm – 2:2 CPD Workshop interview skills Preparing for the interview: tasks that might come up Location: Conference Room Presenter: Aleishia Lewis Group A Transitioning 3:00 pm – 3:0 CPD Workshop writing an application Applying for Headship Location: Family Room Presenter: Marva Rollins	M Leadership. O pm (5 mins) CPD Workshop writing an Applying for Headship Location: Family Room Presenter: Marva Rollins Group B 5 pm (5 mins) CPD Workshop interview Preparing for the intervieup Location: Conference Roc Presenter: Aleishia Lewis Group B	skills w: tasks that might come
Mini Workshops 2.20- 3.00 (40 mins) Mini Workshops 3.05- 3.45 (40 mins)	Keynote speaker 2: Patrick Cozier Theme: Committed to building resilience – CAL Transitioning 2:15 pm – 2:2 CPD Workshop interview skills Preparing for the interview: tasks that might come up Location: Conference Room Presenter: Aleishia Lewis Group A Transitioning 3:00 pm – 3:0 CPD Workshop writing an application Applying for Headship Location: Family Room Presenter: Marva Rollins Group A	M Leadership. O pm (5 mins) CPD Workshop writing an Applying for Headship Location: Family Room Presenter: Marva Rollins Group B 5 pm (5 mins) CPD Workshop interview Preparing for the intervieup Location: Conference Roc Presenter: Aleishia Lewis Group B	skills w: tasks that might come
Mini Workshops 2.20- 3.00 (40 mins) Mini Workshops 3.05- 3.45 (40 mins)	Keynote speaker 2: Patrick Cozier Theme: Committed to building resilience – CAL Transitioning 2:15 pm – 2:2 CPD Workshop interview skills Preparing for the interview: tasks that might come up Location: Conference Room Presenter: Aleishia Lewis Group A Transitioning 3:00 pm – 3:0 CPD Workshop writing an application Applying for Headship Location: Family Room Presenter: Marva Rollins Group A Transitioning 3:45 pm – 3:5	M Leadership. O pm (5 mins) CPD Workshop writing an Applying for Headship Location: Family Room Presenter: Marva Rollins Group B 5 pm (5 mins) CPD Workshop interview Preparing for the intervieup Location: Conference Roc Presenter: Aleishia Lewis Group B	skills w: tasks that might come
1.30 – 2.15 (45 mins) Mini Workshops 2.20- 3.00 (40 mins) Mini Workshops 3.05- 3.45 (40 mins) Conference Room 3.50-4.00 (10 mins)	Keynote speaker 2: Patrick Cozier Theme: Committed to building resilience – CAL Transitioning 2:15 pm – 2:2 CPD Workshop interview skills Preparing for the interview: tasks that might come up Location: Conference Room Presenter: Aleishia Lewis Group A Transitioning 3:00 pm – 3:0 CPD Workshop writing an application Applying for Headship Location: Family Room Presenter: Marva Rollins Group A Transitioning 3:45 pm – 3:5 Plenary and Next Steps	M Leadership. O pm (5 mins) CPD Workshop writing an Applying for Headship Location: Family Room Presenter: Marva Rollins Group B 5 pm (5 mins) CPD Workshop interview Preparing for the intervieup Location: Conference Roc Presenter: Aleishia Lewis Group B	skills w: tasks that might come