National networking Face-to-face event Committed to building resilience

Location

St. Matthew's C.E. Primary
Research and Support School
Duddeston Manor Road
Nechells
Birmingham
B7 4JR

November 23rd 2023 10.00 am - 4.00 pm





PROGRAMME FOR THE DAY

_	_		
Time	Item		Led by
10.00 - 10.30	Registration, breakfast and networking		LLU Team
10.30 - 10.45	Opening Welcome and Introduction	LLU Team	
	Overview and Context for the Day		
10.45 - 11.20	Keynote speaker.		Diana Osagie
(45 mins)	Theme: Committed to building resilience –		
(10 111111)	Courageous Leadership.		
Transitioning 11:20 – 11:25 (5 mins)			
Mini	CPD Workshop – building CPD Workshop – Calm leadership		
Workshops	resilience and Q&A.	Q&A.	
11:25-12.05	Presenter: Diana Osagie	Presenter: Patrick Cozier	
(40 mins)	Location: TBC	Location: TBC	
- /	Group A	Group B	
	Transitioning 12:05 – 1	-	
Mini	CPD Workshop – building	CPD Workshop - Ca	ılm leadership
Workshops	resilience.	Q&A.	
Transitioning	Presenter: Diana Osagie	Presenter: Patrick Cozier	
12:10 - 12:50	Location: TBC	Location: TBC	
(40 mins)	Group B	Group A	
Transitioning 12:50 – 12:55 (5 mins)			
Lunch 12.55-1.30 (35 mins)			
1.30 - 2.15	Keynote speaker 2: Patrick Cozier		
(45 mins)			
	Theme: Committed to building resilience – CALM Leadership.		
	Transitioning 2:15 pm - 2:20 pm (5 mins)		
Mini	CPD Workshop interview skills	CPD Workshop wri	
Workshops	Preparing for the interview: tasks	Applying for Headship	
2.20- 3.00	that might come up	Location: TBC	
(40 mins)	Location: TBC	Presenter: Marva R	Rollins
	Presenter: Aleishia Lewis		
	Transitioning 3:00 pm – 3:	05 pm (5 mins)	
Mini	CPD Workshop interview skills	CPD Workshop wri	
Workshops	Preparing for the interview: tasks		
3.05-	that might come up	Location: TBC	
3.45	Location: TBC	Presenter: Marva Rollins	
(40 mins)	Presenter: Aleishia Lewis		
	Transitioning 3:45 pm – 3:50 pm (5 mins)		
Main Hall	Plenary and Next Steps		
3.50-4.00	Closing Reflection and Prayer		
(10 mins)	Event Clases		
4.00	Event Closes		
	1		